Sistem saati: 05 Eyl 2010, 18:55

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ DST ]

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 2 ileti ] 
  Yazıcı görüntüsü Önceki konu | Sonraki konu 
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Levent Bendeş - Buca (İzmir) Belediye bşk. adayı
İletiTarih: 26 Oca 2009, 17:12 

Resim

Demokratik Sol Parti Buca Belediye Adayı Levent BENDEŞ - İnşaat müdendisi

Sayfa başı
 Profile bak  

İleti başlığı: Re: Levent Bendeş - Buca (İzmir) Belediye bşk. adayı
İletiTarih: 17 Mar 2009, 00:38 

23.04.1962 yılında İzmir'in Buca ilçesinde doğdum. İlkokulu Şirinyer Vali Rahmi Bey İlkokulunda, Ortaokulu Şirinyer Ortaokulunda, liseyi ise Çınarlı Endüstri Meslek Lisesi’nde okudum. Dokuz Eylül Üniversitesi Denizli İnşaat Mühendisliği Fakültesini bitirerek inşaat mühendisi oldum.

Evli, bir oğlan ve bir kız babasıyım. Halen Buca ilçesinde doğduğum yerde yaşamakta ve aynı yerde iş hayatımı devam ettirmekteyim. Yaklaşık 23 yıldır Buca ve İzmir in çeşitli yerlerinde projeler yapmış ve yine İzmir’in çeşitli yerlerinde yol, kanalizasyon gibi alt yapı ve bir çok üst yapı konut inşaatlarının proje ve imalat çalışmalarında bulundum.

Siyasi hayatıma 1991 yılında demokratik sol parti ile başladım. 1992-1994 yıllarında ise DSP ilçe başkanlığı görevinde bulundum.

2003-2006 yılları arasında inşaat mühendisleri odası İzmir şube yönetiminde sayman yönetim kurulu üyesi olarak görev yaptım.

İzmir Ticaret odasının önce meslek komite başkanlığı görevini ve daha sonrada İTO meclis üyeliği görevlerinde bulundum. Meclis üyeliği görevim halen devam etmektedir.

2008 yılında meslektaşlarımızla kurmuş olduğumuz proje üreten serbest mühendisler ve mimarlar derneğinin de başkanlığını yürütmekteyim.
Sayın Levent Bendeş'in kendi sitesi olan www.leventbendes.com.tr adresinden alınmıştır.

Sayfa başı
 Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 2 ileti ] 

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ DST ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git: