SmiLy yazdı:
siz gidi ırkçılar sizi! dünyaya nazizmi armağan ettiniz bi de Türk halkına küfür ediyorsunuz.
Sayın Smily,
Savunduğunuz o iğrenç ve faşist ideolojinin,(Kemalizmden bahsediyorum) ırkçı uzuvlarını perdelemek için sağa sola saldırmaktan vazgeçin artık. Söylediğim gibi ben bir demokratım ve ırkçılıkla en ufak bir dirsek temasım bile bulunmamakta. Amacım ırkçılık yapmak değil,
bilakis Türk milletinin iliğine sinmiş faşizm ile mücadele etmektir.
Alıntı:
ikincisi eziklik bir küfür değil bir tanımdır.bunu ayırt edebileceğinizi umardım.
Kullandığınız kelimeyi siz normal karşılıyor olabilirsiniz ama şerefli ve onurlu insanlar, kendilerine yönelik bu tür ithamlardan rahatsızlık duyarlar. O yüzden kelimelerinize dikkat etmenizi istiyorum sizden.
Alıntı:
bir sırp milliyetçisi olarak topraklarınızı boşnaklara verseydiniz o zaman değil mi?! o zaman yukarıda söyledikleriniz ile tam bir mutabakat sağlardınız sayın RdvnKRDZC
Bakın, söylediklerimi algılayamıyorsunuz sanırım. Ben Türklerin kendi topraklarını, başkalarına vermesi gerektiğini savunmuyorum. Türklerin, istila ettiği toprakları, sahiplerine iade etmesi gerektiğini söylüyorum.
Türklerin ortaya çıktığı bölge, Orta Asyadır ve bu topraklar Türklerin ana yurdudur. O yüzden hiçbir millet bu bölgede hak iddia edemez ve Türkler, bu topraklar üstünde istediklerigibi yaşayabilirler. Yani ataları gibi çadırlarda oturup, ata binip, koyun otlatıp o ilkel yaşam tarzlarını sürdürebilirler .Kimsenin buna bir şey söyliyeceğini sanmıyorum.
Ancak Anadolu için aynı şeyler geçerli değil. Türklerin ana yurdu nasıl Orta Asya ise Yunanlıların ve Ermenilerin anayurdu da Anadoludur. Örneğin;Yunanlıların ilk olarak ortaya çıktıkları bölge İzmir ve çevresidir.Ermeniler ise Fırat havzasının çevresinde ilk medeniyetlerini kurmuşlardır.Bugün eğer bu halklardan hiçbir iz kalmamış ise bu sizlerin bir eseridir.Barbarlığınızla övünebilirsiniz.
Bu arada ufak bir açıklama yapayım. Kosova başta olmak üzerede Balkan topraklarının büyük çoğunluğu Slav ırkına aittir. Daha sonraları Türk istilaları sonrası parçalansa da gerçek Sırp vatanı budur;